TRADICIJA U NOVOM RUHU!

Ove mliječne čokolade imaju visoki udio mlijeka vrhunske kvalitete, a za njihovu proizvodnju koristi se pažljivo probrani sastojci , a sve se naravno obrađuje po posebnom Zvečevo postupku.. Simpatični dječji likovi pravi su simboli Zvečevo mliječne čokolade koji nas sve neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo.Ove čokolade namijenjene su djeci i sportašima, planinarima i svim generacijama za dobro raspoloženje i top formu!

Jeste li znali?

Čokolade Seka i Braco dio su sjećanja cijele Hrvatske još od davnih 60-ih godina na zadovoljna i nasmijana lica djevojčice i dječaka koji jedu finu čokoladu. Isti Braco i Seka i dalje se sretno smiješe s omota najstarijeg živućeg hrvatskog branda u čokoladama, samo u novom, modernijem, ruhu.

Seka & Braco Family pack 250 g

Iako je Seka i Braco proslavljena kao mliječna čokolada te je kao takvu i dalje možete pronaći na policama, ona sada dolazi i u čokoladnim prutićima, kao poslastica za cijelu obitelj!

Likovi Seke i Brace kroz godine su poprimali različite oblike, a ovaj put predstavljeni su kroz kratki strip koji prikazuje jednu tipičnu, zabavnu i toplu bratsko-sestrinsku priču.

Prutići dolaze u četiri neodoljiva okusa, koja će oduševiti i najzahtjevnija nepca. Jedan od njih je neizbježni Milky, prutić sa kremastim mliječnim punjenjem, zatim neodoljiva topljiva karamela te bogat i sočni kokos, dok posljednji prutić savršeno kombinira svilenkastu karamelu s ukusnim hrskavim kikirikijem.

HR
Pomaknite se na vrh