Zvečevo

Zvečevo tvrtka

Od 1921. ne prestajemo osluškivati vaše čokoladne želje!

Izvorno hrvatsko

Hrvatska kvaliteta

Monde Selection

Dokaz vrhunske kvalitete Zvečevo proizvoda su brojna priznanja.

Tvrtka

Zvečevo je čokolada s kojom ste odrasli i prva čokolada s rižom na svijetu, koju je kopirao cijeli svijet.

Zvečevo je više od tvornice, više od tvrtke: Zvečevo je član obitelji.

Stvorili smo prvu čokoladu  Mikado s rižom  u svijetu. Svjetski je poznata i priznata, te se distribuira na tržištima diljem svijeta; na području Sjeverne Amerike, Australije, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Mađarske, pa čak i Švicarske.

Kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu susjednih zemalja Zvečevo je izgradio čvrstu poziciju, zahvaljujući i ostalim snažnim markama čokolade i markama alkoholnih pića. Dokaz vrhunske kvalitete Zvečevo proizvoda su brojne nagrade, priznanja u zemlji i inozemstvu, stotine medalja i odlikovanja za kvalitetu proizvoda, te više zlatnih medalja svjetske institucije za ocjenjivanje kakvoće – Monde Selection, Bruxelles.

Naša misija je slatka! Želimo zasladiti vaš svijet, učiniti vas zadovoljnijim, prisustvovati vašim dobrim trenucima, nježnim trenucima, uljepšati svaku vašu rođendansku tortu i poklon – poput pravog prijatelja ili člana obitelji! Uz vas smo kada ste zaljubljeni, razdragani, kad obasite pažnjom i kada istom obasipaju vas. Naša misija je biti vaša mala tajna koja vam popravlja dan; mali komadić koji nikad ne razočara. Vođeni smo slikom vašeg sretnijeg života. S nama odrastaju generacije. Neka i vaše dijete odraste s nama.

Vodi nas vizija udovoljavanja vašim željama, zahtjevima i potrebama, ne odstupajući od kvalitete i tradicije na koju smo vas navikli. Načela našeg poslovanja su održivost, odgovornost i transparentnost. Orijentirani smo na širenje asortimana, modernizaciju ambalaže i osvajanje novih izvoznih tržišta. Želimo udovoljiti što većem krugu naših potrošača, te zato neprestano pratimo vaše ponašanje, želje i potrebe. Razumijevanje vas je osnova za kreiranje naših proizvoda i ponudu vrhunske kvalitete i vrijednosti. Želimo postati vodeći regionalni proizvođač konditorskih proizvoda i jakih alkoholnih pića, prepoznatljiv po tradicionalno kvalitetnim proizvodima.

Politika kvalitete predstavlja osnovu poslovanja i unapređenja tvrtke. Visoka razina sustava kvalitete osnova je uspješnog poslovanja, te jamstvo zadovoljstva naših vjernih kupaca. Planovi tvrtke temelje se na novom velikom investicijskom ciklusu modernizacije proizvodnje, kako bismo bili konkurentni na domaćem i inozemnom tržištu. Osiguranje upravljanja kvalitetom provodi se prema normi ISO 9001:2000 (predstavlja referentnu normu, priznatu na svjetskoj razini, za certifikaciju sustava upravljanja kvalitetom), a trajno osiguranje zdravstvene ispravnosti naših proizvoda provodi se na načelima HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Cilj naše tvrtke je pridonijeti svojim proizvodima očuvanju ljudskog zdravlja, zaštiti okoliša i poboljšanju kvalitete života. Ako već sutra ponudimo tržištu niz novih proizvoda – bit će to odraz naše brige za našeg potrošača, te rezultat stalno prisutne dinamike rada. To su uvjeti da naš znak uvijek bude prepoznatljiv kao znak tradicije, kvalitete i vašeg povjerenja. Vaše povjerenje i vaša privrženost našim proizvodima naša su najveća nagrada. Samo je najbolje – dovoljno dobro za vas!
Zvečevo oduvijek temelji svoje poslovanje na kvaliteti i tradiciji, ali i na očuvanju okoliša, pa tako ulazi u kategoriju “čistih tehnologija” . Ministarstvo zaštite okoliša i prostornog uređenja RH dodijelilo je Zvečevu nagradu “Hrvatski oskar” u kategoriji “Industrija i energetika” 2001.godine. Zvečevo posluje po svjetskim normama, te kao takvo – uvažava i preventivnu strategiju čiste proizvodnje

16. svibnja 2015.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Lorem ipsum dolor sit amer.

18. svibnja 2015.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Lorem ipsum dolor sit amer.

7. rujna 2016.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
17. siječnja 2017.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Lorem ipsum dolor sit amer.

Uprava

Snažni potezi Uprave jasno pokazuju razumijevanje afiniteta tržišta budućnosti. Želimo da se naša tradicija i znanje o proizvodnji čokolade, te tehnološke mogućnosti koje idu u korak sa svjetskim standardima, stapaju u novim okusima, novog ruha, čokolada Zvečevo.

Hrvoje Alvir
Predsjednik Uprave

Ilija Karamatić
Član Uprave

Anđelko Jerković
Predsjednik NO

Ante Gojević
Član NO

Luka Vukoja
Član NO

Anica Đurina
Član NO

Tomislav Bujanović

Predsjednik Uprave

Goran Andrić, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije rođen je 15.11.1966. godine u Doboju u Bosni i Hercegovini. Diplomirao je 1994 godine na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.  Poslovnu karijeru započeo je u „Šimić d.o.o.“ na poziciji referenta uvoza. 1996. godine prelazi u Badel 1862 d.d. i prolazi radna mjesta od voditelja podrumske proizvodnje, rukovoditelja proizvodnje jakih alkoholnih pića te rukovoditelja strateške nabave. Od 2004. prelazi u Badel 1862 d.o.o. Beograd na funkciju rukovoditelja licencne proizvodnje jakih alkoholnih pića te i direktora poduzeća. 2010. godine prelazi u Zvečevo d.d. na mjesto direktora programa jakih alkoholnih pića zatim direktora tvornice alkoholnih pića da bi 2018. godine preuzeo i mjesto direktora proizvodnje konditorskih proizvoda i alkoholnih pića. U studenom 2019. imenovan je članom Uprave Zvečeva d.d.

Krunoslav Alavir

Član Uprave

Krunoslav Alvir rođen je 30. siječnja 1974. godine u Bugojnom, u Bosni i Hercegovini. Diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu 1995. godine. Poslovnu karijeru započeo je 1998. godine u Alvitom d.o.o., na poziciji pomoćnika direktora za organizaciju međunarodnog prijevoza. 2002. godine dolazi u Zvečevo, te radi kao terenski komercijalist u zagrebačkoj regiji. Ubrzo postaje regionalni voditelj prodaje za zagrebačku regiju, a 2004. godine promaknut je u direktora nabave. U razdoblju od 2005. do 2008. godine gospodin Alvir predsjeda i Nadzornim odbora Zvečevo d.d., te je promaknut na poziciju komercijalnog direktora, a ubrzo zatim postaje i izvršni direktor za prodaju i marketing. U studenom 2019. imenovan je predsjednikom uprave Zvečeva.

HR
Pomaknite se na vrh