Zvečevo

Melem za nepce! Kada se fenomenalnom i posve jedinstvenom okusu doda blagotvoran utjecaj na zdravlje, dobivamo MIKADO TAMNU ČOKOLADU. Odlična topivost i inovativne kombinacije sastojaka stižu u tri neodoljiva okusa: kakao, naranča i brusnica. MIKADO EXCLUSIVE čokolada s minimalno 72 % kakaovih dijelova ima osebujnu aromu te pozitivan utjecaj na zdravlje i opće stanje organizma. Zahvaljujući visokom udjelu kakaa, te od davnina dragocjene namirnice, sva dobra svojstva tamne čokolade u potpunosti dolaze do izražaja. Evo samo nekih: sadrži više antioksidanata, nego mliječna, jer ima veći udio kakaa te ima manje kalorija i bogata je vlaknima pa je pogodna čak i za osobe koje žele smršavjeti. Dakle, nemojte osjećati krivicu, dapače, prepustite se užitku i „prijeđite na tamnu stranu čokolade“. Nekoliko kockica dnevno može vam uvelike uljepšati život!

U asortimanu tamnih čokolada svoje mjesto zauzela je i izvrsna MIKADO DARK CHOCO MOUSSE čokolada. Sklad koji nudi jedinstvena kombinacija kremaste tamne čokolade i voća, zadovoljit će i najzahtjevnije čokoljupce. Prepustite se opojnim okusima maline, borovnice ili naranče u premium čokoladama jer one nisu samo izvrstan proizvod. Čokolada je život, ljubav i strast!

Jeste li znali?

Znanstvenici su otkrili da crna čokolada povećava razinu antioksidansa u krvi, sadrži fenole i flavonoide, koji „love“ slobodne radikale i usporavaju starenje organizma. Dakle, osim što ćemo ugoditi nepcu, unosom 50 g crne čokolade zadovoljavamo i dnevnu potrebu za fenolima. Tamna čokolada također sadrži preko 400 aktivnih tvari koje pomažu očuvanju zdravlja i boljeg osjećanja.

HR
Pomaknite se na vrh