Zvečevo

Slide TVORNICA RADOSTI I SLASTI DOBRODOŠLI U NAŠ SLATKI SVIJET

S ljubavlju smo birali najkvalitetnije sastojke umiješane i zgotovljene rukama naših najboljih majstora, upakirane s posebnom pažnjom, a sve kako bismo uljepšali vaše dane

Kako bi domaći, vašom rukom rađeni deserti, bili što slađi i ukusniji, predstavljamo našu paletu proizvoda za pripremanje slastica. Zvečevo kulinarski proizvodi svakoj će domaćici olakšati i zasladiti posao!

Velika ili mala, čokolada je poklon s kojim ne možete promašiti! Napišite nam ukratko vašu ideju a mi ćemo istu dostaviti na vašu adresu. Zvečevo ekipa pomoći će vam u svakom koraku. U slast!

Pitate se čega se žene ne bi nikad odrekle? Odgovor je – čokolade! 

Naš Facebook

Čokolada koju nećeš ispuštati iz ruku, dok ne završiš cijelo pakiranje. 🍫+🫐 Borovnica je prava kraljica koja sadrži puuuno antioksidansa. Probaj i javi slatke dojmove. 😉 #zvecevo #darkchocomousse #borovnica(Feed generated with FetchRSS)

#jesteliznali da maline pripadaju istoj botaničkoj obitelji kao i ruže?
Darujte Mikado Dark Choco Mousse s punjenjem od maline - to je skoro kao da darujete ružu! 😉🌹(Feed generated with FetchRSS)

Dok se polako topi na nepcu, otkrit ćeš neodoljivi spoj tamne čokolade i raskošnih voćnih okusa. Mikado Dark Choco Mousse čokolade sa 72% kakaa stvorene su za obožavatelje tamne čokolade.

Koji okus te najviše privlači? #zvecevo #darkchocomousse(Feed generated with FetchRSS)

Od najranije dobi učimo zbrajati osmijehe, oduzimati suze, dijeliti ljubav i množiti prijateljstva. Dosad smo naučili da djela govore više od riječi! Zvečevo - i djela i riječi. Volim te čokolada! ❤️(Feed generated with FetchRSS)

HR
Pomaknite se na vrh